Hogy mi a magyar ételek ízletességének titka? Végy egy konyhát, amelynek ükapja kaukázusi, dédapja olasz, nagyapja török, sógora osztrák, nagybátyja francia. Keress egy népet, amelynek jó ínye, fejlett ízlése, és emelett érzéke, kedve van a főzéshez.
"Gundel Károly"
------------------------------------------------------
Igyunk derűre,
Igyunk borúra,
Ugy is hol kedvre,
Ugy is hol búra
Fordúl az élet.
Kedved a jó bor
Jobban éleszti,
Búdat a jó bor
Messze széleszti,
S elmúlat véled.
Kölcsey Ferenc: Bordal
Hírek
2012.07.25-én rendezzük első vacsinkat a Kőpincében.
Az étlap megtalálható a "aktuális menü" funkció gomb alatt.
Jelentkezni a megadott elérhetőségeken.
Szeretettel várjuk a jelentkezésüket.
Üdvözlettel: Zoli, Szilvi és Máté